Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Banden

Versleten banden liggen aan de basis van vele ongevallen. Ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Voor uw veiligheid en rijcomfort is het dan ook belangrijk om de slijtage van uw banden in de gaten te houden. Bij elk bezoek aan Garage De Smet worden uw banden nagekeken, zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Verder kiest u bij ons aangepaste banden van de beste kwaliteit, zomer en winterbanden, die professioneel geïnstalleerd worden door onze experts. Winterbanden worden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt.

Goed om te weten: uw winter- of zomerbanden liggen bij u thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met onze medewerkers!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door Garage Carrosserie De Smet hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele merkonderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden. Uw wagen wordt binnen de kortst mogelijke termijn hersteld zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onderhoud & Herstellingen

Uw wagen zal u verwittigen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

Onderhoudsbeurten zijn de beste manier om de prestaties, de veiligheid en de efficiëntie van uw wagen te optimaliseren. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van automerk zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit?

Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Garage Carrosserie De Smet. De ruiten van je auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie, en zijn dan ook van levensbelang.

Bovendien kan er door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi een fikse en onherstelbare barst ontstaan. Daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen.

Contacteer ons. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Vervangwagens

Terwijl ons team van deskundigen al het nodige doet om uw auto te repareren, kunt u tegen een heel voordelige prijs een vervangwagen huren.

Technische controle

Bij Garage De Smet beseffen wij hoeveel waarde u hecht aan uw tijd en geld. Daarom bieden wij u de voorkeuring aan.

De voorkeuring biedt tal van voordelen:

 • U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
 • Onze specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
 • Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.

Wat onze klanten zeggen

 • Vriendelijk, snelle service en niet duur. Alles proper en binnen de tijd afgewerkt als ook de afgesproken prijs correct verrekend.. een top garage

  D. Jurewyts
  Google Local Guide
 • 13 jaar geleden mijn nieuwe wagen gekocht en nog altijd zeer tevreden over de service.

  D. Pieters
  Google Local Guide
 • Topgarage! Vriendelijke mensen en goede service!

  E. Chins
  Google Local Guide
 • Zeer goeie en vriendelijke service!

  T. Ricour
  Google Local Guide
 • Vandaag mijn nieuwe Ibiza move gekocht. Supermooie voorwaarden gekregen. Maar vooral de goede uitleg,eerlijkheid en vriendelijke ontvangst heeft mij overtuigd om voor deze garage te kiezen !

  E. De Rocker
  Facebook Review
 • Zeer tevreden over de service, zeer klantvriendelijk en altijd van hun woord. Wij kennen de familie De Smet ong 25 jaar en kunnen niets anders dan lof hebben voor de ganse familie . Zeker een aanrader

  L. Timmermans
  Facebook Review
 • Ik rijd met een Skoda bedrijfswagen die uit de regio van het hoofdkantoor komt maar desondanks kan ik hier altijd terecht. Effe een dikke pluim voor de service, het onthaal en vooral de communicatie! Mijn ouders spraken vroeger ook al met lof over deze garage awel ik kan het alleen maar bevestigen! Top mannen, fiere Ninovieter

  A. Muylaert
  Facebook Review

Locatie